visitekaart achtergrond van Roel van Zoelen

Roel van Zoelen

Ik begeleid teams en afdelingen (wie) om meer te presteren (probleem) om meer energie en plezier te krijgen (oplossing) waardoor ze productiever zijn in het werk (opbrengst).


Ik ben een technisch inhoudelijke projectmanager met een projectmatige motiverende aanpak zowel inhoudelijk als procesmatig. Kennis en ervaring van alle facetten die spelen binnen projecten. Aansturing van projectmedewerkers (projectleiders, adviseurs, inspecteurs en ook ontwerpteams) op de raakvlakken en deze coördineren. De inhoud kennend en vanuit toetsende rol opbouwen van kwaliteit van de adviezen. Vertaling van wensen van klanten naar werkmethodieken die dit mogelijk maken, de brug tussen de techneut (de probleemoplosser) en de probleemhebber.


'At every crossroad on the road that leads to the future, each progressive spirit is opposed by a thousand man appointed to guard the past.' Maurice Maeterlinck

Zorg dat je die vooruitstrevende geest bent, en niet een van die duizenden bewakers van het verleden.
Amar Bose


Competenties:
Pro-actief, creatief, probleemoplossend, gestructureerd, duidelijk, snel schakelen, presteren onder druk, leider, overzicht (en detailinzicht), resultaatgericht, realisatiekracht, zelfstandig.

Winthontlaan 28
3526 KV    Utrecht

0651827256

Download mijn vcard  

Mijn website  Mijn linkedin pagina  Mijn twitter pagina