visitekaart achtergrond van Hans van Breugel
profiel

Ik ben bezig met twee grote projecten op het terrein van personal branding voor professionals.

  • het platform Mijnvisitekaart.nl
  • het netwerk Personal Branding Academy

Het idee
Velen hebben tegenwoordig meerdere profielen op het internet en zijn actief op verschillende social media zoals Facebook, LinkedIn, Flickr, Hyves en Twitter. Door deze verscheidenheid aan social media wordt het lastig om een duidelijk en overzichtelijk eigen online identiteit te ontwikkelen en te handhaven. Vooral voor professionals is dit echter van groot belang. Daarom heb ik mijnvisitekaart.nl ontwikkeld een site waar iedereen de tools en tips krijgt om zelf te werken aan een online identiteit.

Personal Branding Academy

De Personal Branding Academy helpt professionals met raad en daad bij het ontwikkelen en uitdragen van hun personal brand.

We organiseren workshops, maken tools en geven individuele coaching.

De Personal Branding Academy is een flexibel netwerk van ervaren professionals die allemaal enthousiast zijn over de mogelijkheden van personal branding.

Ze hebben veel ervaring in het begeleiden van groepen via workshops en het coachen van individuen.

Naast een gedegen kennis en veel ervaring met personal branding hebben zij ieder hun eigen achtergrond op het terrein van communicatie, social media, grafische vormgeving, film, fotografie, copywriting. Met deze kennis en ervaring vullen zij elkaar aan en leveren zij maatwerk producten en diensten op het terrein van personal branding voor professionals.

Meer informatie staat op de website http://www.personalbrandingacademy.nl