visitekaart achtergrond van Debora Rejane

Art4Happiness Debora Rejane

Het maken van schilderijen in opdracht. Het verkopen van kopieen van mijn originele werken. Maar ook het beschilderen, versieren van gebruiksvoorwerpen zoals potten, vazen en servies.

Mijn werk is expressief, naif, kubistisch, folkloristisch maar vooral kleurrijk, vrolijk, warm, spannend en optimistisch.

Een schilderij of portret kan in opdracht worden gemaakt, ter gelegenheid van een bijzonder moment in uw leven, een trouwfeest, een nieuwe liefde of geboorte, aan de hand van een foto, een bedrijfsjubileum, een overwinning, opfleuren van de kamer van uw kind of gewoon een schilderij passend bij de stijl van uw interieur.

Er is overleg mogelijk over het formaat en eventueel het kleurgebruik. Kunst projecten voor bedrijven behoren ook tot de mogelijkheden. Het bestaande werk is er in diverse formaten, van bijvoorbeeld 30 x 30 cm tot 120 x 200 cm. De meest gebruikte technieken zijn acryl op doek (katoen of linnen), olieverf op doek en gemengde of overige technieken.

Ook beschilderde vazen en potten dan wel een origineel servies met prachtige kunstwerken erop behoren tot de mogelijkheden. Zo kan uw interieur nog beter worden afgestemd op uw wensen.

Rivierenlaan 85
2641 VZ   Pijnacker

+31 6 4333 5893stuur me een mailtje